четвъртък, 21 януари 2010 г.

Слави, плешив бездарнико, сложи си тарифа за орално обслужване!

Вечерното шоу на Би Ти Ви отдавна е чиста проституция. А Трифонов не е луд, щом върши всичко за пари

ВОЛЕН СИДЕРОВ
в. "Уикенд", 23 януари 2010

Нали знаете стария каламбур с кръстословично звучене: как се нарича мъжки характер с пет букви, първата е "п". Във вторник, 19 януари Слави Трифонов беше жива илюстрация на този виц. Хем му се искаше да се направи на мъж, хем вагиналното начало у него накрая побеждаваше. Тъкмо да заклейми Бойко Борисов и някаква буца на гърлото му го спираше, набъбвайки като венерин хълм.

Аха да му тегли една майна, но някак тестостеронът не достигаше и вместо ругатня се получаваше хленч като на вдовица за коитус.
Какво предизвика жалкото поведение на Слави Тр. във вторнишката Би Ти Ви-седянка?
Някакво изявление на премиера Борисов, дадено за телевизия, която Слави Тр. не гледал и препечатано във вестници, които Слави Тр. не четял. Не четял, чушки - ясно е как ги разгръща с потни кунки всяка седмица ... В това изявление Борисов казва, че г-н Тр. поискал да назначава хора във властта, след като ГЕРБ спечели изборите. Освен това Слави Тр. поискал и едно имотче около Кемпински-Зографски да му се преактува от общината в удобен за него вариант, за да строи там. Какво - не става ясно, но аз мога да предположа - вероятно семейна мраморна гробница на фамилията Трифонови, която вече беше показана по Би Ти Ви в цялата си физиологична и характерологична патология.

За целта г-н Тр. беше свикал слугинажа си, събран от кол и въже и наричан авторитетно „сценаристи”. Хора, които определено не трябва да ги дават в близък план, освен ако операторите на шоуто не искат да предложат типажи за епизодици във филм на Рангел Вълчанов. Гениалният Рангел обикновено използва натурални имбецили, когато представя карнавал на селски идиоти в своите гротескни творби.
Слугите на Слави Тр., облечени като за погребението на Крушата, плахо се опитваха да започнат предаването по темата. Началникът обаче не им даваше, пресичайки всеки от тях с патетичен рев: „И-ассиа-що-тряя-дъ-говоря-пу –тоя-въпрросс...?"
Сякаш не ги е накарал точно те да се наредят на масата в студиото като клошари за топла супа в парижки приют. Сякаш не е пускал три дни подред разтърсващ анонс в рекламните блокове на Би Ти Ви. Сякаш не са обсъждали 3 дни със слугинчетата единствено това - как точно да построят величавия отговор на Бойко.

Е, тъпо го построиха, но от такива чукундури - толкова. Най-лошата новина за собствениците на Би Ти Ви обаче е, че рекламното време на телевизията се използва от един меркантилен и безскрупулен тип за разчистване на лични сметки, а това не минава в никоя цивилизована телевизия. Какво пише в договора с офшорката на Слави Тр., г-н Парсънс? Да не би там да има клауза: шоуто ще води лични битки с всеки, който не е симпатичен на несимпатичния водещ. А тъй като плешивият, ослепяващ (той сам се определи като такъв в поредица от сополиви самопортретиращи го интервюта) и в неравностойно двигателно положение водещ мрази всички освен себе си, договорът може да ви излезе солен, мистър Парсънс.

Господа собственици на Би Ти Ви, заплашени сте от възможността в залязващото шоу на Слави Тр. оттук до самия залез да се редуват бабите на музикантите от бенда с погребални седянки, на които да бъдат заклеймявани Бойко Борисов или Волен Сидеров. Помислете и заменете, колкото може по-бързо телевизионното недоносче, наречено „Шоуто на Слави” с нещо гледаемо. Ако не искате съвсем скоро и останалите няколко зрителя - роднините на Ку Ку бенд, да превключат на предаването на Иван и Андрей, както направиха вече стотици хиляди българи.
Смешният плач на Слави Тр. във вторник показа в пълнота и един отдавна известен на познавачите факт - плешивият некадърник не може да сглоби едно пълноценно изречение по законите на българския език без аутокю. Толкова объркан и шизофреничен словесен поток бях чувал само от психично неуравновесения Ст.Ст. Александров, когото Джони Пенков и Тодор Колев бяха взели преди години да освежава тяхното радиошоу. А толкова болни и без покритие политически амбиции, каквито показаха Слави Тр. и слугинчетата му в черно, съм виждал само у други двама: Яне Янев и Йоло Денев.

Ако някой си е помислил, че се опитвам да изкарам луд Слави Тр., не, нищо подобно. Лудите не въртят на пръста си далавери за милиони чрез офшорните си фирми, укривайки пари от държавния бюджет. Лудите не правят поръчкови предавания, при които плюят по тарифа по определени политици и правят фелацио на други. Не, това не е лудост, това е алчност. Това е продажност без принципи. Това, което вечерното шоу на Би Ти Ви прави, е проституция. Така че нека плешивият, поръчков , бездарен комплексар, г-н Тр. да си сложи тарифа. Еротичен масаж, тоест гъделичкащ скеч - толкова; френска любов (като на Румен Петков) - толкова; стандартно проникване - толкова; хардпенетрация - еди-колко си. Така ще си разшириш клиентелата, Тр.!

А сълзите и сополите по несбъднатата политическа кариера на Слави Тр. и черните му булонки ги разбирам прекрасно. Те пробваха да влязат в парламента с вълната СДС през 1997 г. - не стана. Издялкаха си политическата мастурбация, наречена Гергьовден, завлякоха стотици хиляди долари на руската газова промишленост чрез лековерния Сашо Дончев - не стана.
Ориентираха се към патриотизма, залагайки на турски маанета - пак не стана. Некадърни сте, бе момчета, затова не става. То само с пари не става, трябва и интелект, мъничко талант, трябва и чар. А чарът на Слави Тр. е съпоставим с този на ж.п. траверса.

И после виновен им е Сидеров, виновен им е Борисов...
Виновна ви е завистта и злобата. Виновни са ви не черните дрехи, а черните души!
Виновно ви е собственото бездарие. А бездарието, четете Любо Левчев, е фашизъм.
Не Сидеров и „Атака”, вашето бездарие е истинският фашизъм в България.

4 коментара:

Unknown каза...

БРАВООООООООООО,Гн Сидеров!!!Точно в десятката!

Unknown каза...

Да, всичко казано е точно в целта. И изобщо не виждам повод Слави Тр. да ангажира съда с дело за обида. Обидно към всички българи е неговото поведение - от екрана на национална телевизия да си позволява с поучителен тон да дава наставления и промива мозъци. Той и целият му сценарен екип са се взели наистина за "коректив" на властта - която и каквато и да е тя. А дали осъзнават, че критика на всяка цена е прозрачен опит за отмъщение. Пък нека всеки зрител поупражнява малко сивото си вещество, за да осъзнае в тази задача кой крив - кой прав!

Xdmin каза...

Поли направи нещо друго. Свърза се с нашия
стар познайник Слави Трифонов, който гледаше да
е в добри отношения с всички групировки.
С Трифонов се познавахме от дискотека
„Алкатрас" още от 1994 година. Тогава той често
идваше там, парадираше с измислена слава.
Сваляше бедни студентки, както и дианабадските
курви, които търсеха поредния балама да му
изпразнят джоба. Размотаваше се с един огромен
мобифон, който му висеше на бедрото. Една вечер
съвсем се бе отплеснал и окрилен от това, че
размени няколко думи с Васил Илиев, започна да
подкача танцьорката на пилона. Мая -така се
казваше красивата мацка, определено не беше от
неговия калибър. Тя често обслужваше Поли и
Васил Илиев, които бяха съсобственици на
дискотеката. Започна да й досажда, докато тя не се
съгласи да се снима с него.
След като Васил си замина, Слави се
самозабрави, опитвайки се да се прави на
джентълмен, целуваше й ръце и накрая клекна в
краката й. Очевидно се опитваше да привлече
вниманието й.
- Изхвърлете тоя клоун, само не го бийте -нареди
тогава Поли. - Не искам утре да ме разнасят по
телевизията.
Хванахме го грубо за дрехите и пред погледа
на хората в дискотеката го изхвърлихме. Едно от
нашите момчета не се стърпя и го удари с длан по
гърба. Трифонов се разпени и забълва заплахи,
използвайки името на Васил, а ние наредихме на
охраната да му хванат такси и да го разкарат.
Още на другия ден бъдещият шоумен поиска
среща чрез Васил и се извини на Поли за
държанието си.

Цитат от:"BG Кръсника"..........Но комент и за поредните, но не последните издънки..

Unknown каза...

Браво на г-н Волен Сидеров.. Добре му го е казал на изтъркания и жалък Станой...