неделя, 15 юни 2008 г.

Силва Зурлева и Павел Станчев скарани




Шефовете на Нова телевизия са в жесток конфликт помежду си и трудно работят заедно. Напрежението между Силва Зурлева и Павел Станчев в последните седмици било направо нетърпимо и нищо чудно скоро един от двамата да отпадне, разкриват служители на медията.

В гилдията все по-упорито се говори, че Станчев ще бъде уволнен до есента. Вървели слухове и за някакви средства, които били отклонявани от определени външни продукции с раздути бюджети.

Зурлева прехвърлила вината за тревожно ниския рейтинг на Нова върху Станчев. Миналия уикенд тя дори спешно отлетяла за Атина, уж на шопинг, а всъщност за да се види със съпругата на гръцкия бос Минос Кириаку. Зурлева уведомила собствениците в съседската държава, че колегата й Павел Станчев е забъркал жестоки каши, които не гарантират добри дни за Нова телевизия. Факт е, че след резкия си възход в последната година медията сериозно изостава и в момента е горе-долу на дереджето на Канал 1.

Двамата шефове в България трудно работят заедно от първия момент, в който Станчев бе назначен на мястото на Джордж Зоис. В Нова телевизия още жалят за пълничкия грък, чийто мандат изтече преди 3 години.

„Беше душа човек и направи толкова за Нова, колкото Батето за БНТ. Откакто е дошъл Станчев, има само нерви и интриги", недоволстват в телевизията.

Силва Зурлева се опитвала да балансира, но напоследък и тя открито роптаела срещу по-малкия от нея шеф.

Няма коментари: